E-postverktyget eGenerator

Skapa nyhetsbrev

Företaget bakom eGenerator heter Relation & Brand. Relation & Brand AB är ett växande bolag med fokus på att skapa kundrelationer i digitala kanaler. Det gör vi genom att kombinera; strategi-, analys- och produktionstjänster. Det som gör oss unika är inte bara att vi är ett starkt team med ett brinnande intresse för e-postmarknadsföring och modern teknik, utan vi har även en egenutvecklad plattform.

Vi har hjälpt stora som små företag att lyckas med sin e-postmarknadsföring sedan 1999 och vi är bland annat stolta leverantörer till Volvo, If Skadeförsäkringar, Statoil och CityGross. Läs mer på www.relationbrand.com


Nå dina kunder till en låg kostnad

eGenerator är Relation & Brands e-postverktyg för dig som snabbt vill nå ut till dina kunder till en låg kostnad. Verktyget är användarvänligt och det är enkelt att skapa snygga nyhetsbrev och enkäter. Med hjälp av eGenerator kommer du öka din försäljning och förbättra dina kundrelationer. I verktyget är allt mätbart och du kan följa statistiken i realtid - så att du enkelt kan räkna hem investeringen.

Skapa ett testkonto   Boka en demo

Abonnemang från 79 kr per månad »



Samarbeten

Vi på eGenerator tycker att det är roligt när man hjälps åt. Här presenteras några av de företag som eGenerator samarbetar med.

Bromma Faktum Business In Heart Efkom Fillit MyClub

Faktum

Göteborgs och Skånes gatutidning vars verksamhet riktar sig till hemlösa och andra i socialt utanförskap.

IF Brommapojkarna

Europas största fotbollsklubb.

Business in Heart

Det kvinnliga affärsnätverket vars mål är att bidra till att göra affärsvärlden till en mer energifylld, generös och givande plats att vara på. Läs mer på Business in Hearts hemsida »

Fillit

Erbjuder skräddarsydda lösningar för lojalitetskoncept med hjälp av smarta alternativ till stämpelkort och kundklubbskort. Läs mer på Fillits hemsida »

EFKOM AB

Erbjuder föreläsningar och utbildning inom försäljning och företagsledning. Tillhandahåller även tjänsten e-postmarknadsföring i samarbete med eGenerator. Läs mer på EFKOMs hemsida »

MyClub

Medlemsregistret online för både små och stora företag. Nu kan du även som kund hos MyClub enkelt kommunicera med dina medlemmar via e-post. Läs mer om MyClub här »

EcoNow

EcoNow verkar för att påskynda en ökad efterfrågan av miljödrivna produkter och tjänster. Läs mer om EcoNow här »


Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss!