Tillsammans skapar vi framtidens nyhetsbrev

Idag har eGenerator över 400 aktiva användare runt om i världen. Här kan du läsa om vad några av våra kunder tycker om verktyget och hur de använder det till att skicka nyhetsbrev.

Xerox

Xerox

"eGenerator är otroligt lätt att använda. Vi och många av våra partners är mycket nöjda med programmet."

Xerox Nina Lööw, Nordic Sales Support & e-Business

Med huvudkontor i Norwalk, CT och med 136 000 anställda i 160 länder är vi aldrig långt borta. Med en omsättning på 58 miljarder kr är vi världens största företag inom affärsprocesser och dokumenthantering. Vi kan tillhandahålla kompletta lösningar, från administrationsverktyg till utskrivna dokument, som underlättar daglig drift och informationshantering.

Seco Tools

Seco Tools

"Användning av eGenerator har resulterat att vi skapat kontroll över koncernens e-postmarknadsföring och vi säkerställer att all kommunikation följer koncernens grafiska guidelines och att den är personlig. Tack vare eGenerator kan vi komma närmre kunden."

Seco Tools Christian Eriksson, Digital Marketing

Seco Tools är en av världens största tillverkare av skärande verktyg. Med anläggningar och representation i över 60 länder och över 5 000 anställda fanns en kommunikativ utmaning i att likrikta Seco Tools kommunikation världen över och skapa kontroll över koncernens digitala kommunikation.

Med hjälp av eGenerator har Secos centrala marknadskonto kopplats samman med lokala landskonton. Den centrala marknadsorganisationen kan på så sätt dela med sig av färdigbyggda mallar och bildmaterial som är låsta i form av typsnitt, logotyper och färger direkt i eGenerator. Statistik från landskontonas utskick återkopplas till det centrala kontot i realtid.

Hammerglass

Hammerglass AB

”Vi har under flera år använt eGenerator som ett sätt att till låg kostnad ge rätt målgrupp kontinuerlig, kundanpassad information. Vi ser produkt- och marknadsinformation tillsammans med referenspresentationer som en hörnsten i vårt varumärkesbyggande. Funktionerna som finns i programmet gör att man som användare bara behöver fokusera på innehåll – teknik och form sköter sig själv. Viktigast av allt är nog möjligheten att återanvända skickade mail för att med små ändringar göra dem intressanta och målgruppsanpassade för olika läsargrupper."

Hammerglass Bengt Nilsson, VD

Hammerglass tillverkar och marknadsför okrossbara glaslösningar för fastighet (butiker, skolor, industrier etc), fordon, busskurar, bullerskydd med mera – i stort sätt alla som har problem med vandalism eller inbrott. Vi har på 4 år gått från att vara tre anställda till att bli marknadsledande i norden inom vår nisch.

Kom igång med din e-postmarknadsföring idag!


Skapa ett testkonto nu