Fler funktioner i eGenerator...

Vi håller dig uppdaterade med de senaste funktionerna och stöttar dig hela vägen till ett lyckat resultat. Utforska nedan vad som ingår i ett standardabonnemang och som du inte behöver betala något extra för.

Hög leveranssäkerhet och lagringsutrymme

Alla dina kampanjer och bilder lagras på eGenerators externa och säkra servrar. Du behöver aldrig bekymra dig om att du har tillräckligt med utrymme på din dator. Naturligtvis är det endast du som har tillgång till den information och de filer som finns på ditt konto. eGenerators servrar håller samma krav på säkerheten som Sveriges banker.

E-post marknadsföring

Öka antalet prenumeranter

För att få fler prenumeranter till ditt nyhetsbrev kan du ha ett anmälningsformulär på din hemsida, där de som är intresserade av dina e-postutskick kan registrera sin e-postadress. Ett sådant formulär kan du enkelt integrera med eGenerator så att alla kontakterna samlas direkt i verktyget, istället för att du manuellt måste föra över dessa.

Skriva nyhetsbrev

Hundratals bilder

eGenerator innehåller en bildbank med hundratals bilder, i olika kategorier, som du utan någon extra kostnad kan använda i dina mailutskick. Naturligtvis kan du även ladda upp egna bilder på ditt konto.

Tips skriva nyhetsbrev

Rikta dig till olika segment

Skicka inte allt till alla. Riktad e-postmarknadsföring ökar klickfrekvens med nästan tre gånger bättre resultat. Du kan segmentera enligt vilka kriterier du vill till exempel ålder, kön, prospektkälla eller personer som köpt varor/tjänster under en viss period.

Nyhetsbrev utskick

Säker betalning

Hög klass till ett lågt pris. eGenerator har alla funktioner som du behöver för att skicka e-postkampanjer och nyhetsbrev. Du väljer själv om du vill betala med kort eller faktura i verktyget.

Digitala nyhetsbrev

Kom igång med din e-postmarknadsföring idag!


Skapa ett testkonto nu