Tillsammans skapar vi framtidens nyhetsbrev

Idag har eGenerator över 400 aktiva användare runt om i världen. Här kan du läsa om vad några av våra kunder tycker om verktyget och hur de använder det till att skicka nyhetsbrev.

Xerox

Xerox

"eGenerator är otroligt lätt att använda. Vi och många av våra partners är mycket nöjda med programmet."

Xerox Nina Lööw, Nordic Sales Support & e-Business

Med huvudkontor i Norwalk, CT och med 136 000 anställda i 160 länder är vi aldrig långt borta. Med en omsättning på 58 miljarder kr är vi världens största företag inom affärsprocesser och dokumenthantering. Vi kan tillhandahålla kompletta lösningar, från administrationsverktyg till utskrivna dokument, som underlättar daglig drift och informationshantering.

First Reserve AB

First Reserve AB

"eGenerator hjälper oss att hålla regelbunden kontakt med våra kunder och prospekts. Det är lätt att använda och att följa upp resultatet. Genom åren vi använt eGenerator har vi fått mycket god feedback från mottagarna, som tycker att våra brev har något extra."

First Reserve AB Eva Byström, VD

First Reserve är ett starkt växande rekryterings- och bemanningsföretag och vi erbjuder kompetent personal inom ekonomi, försäkring/finans, HR/lön och administration. Vi har lång erfarenhet av många branscher och har själva arbetat som chefer. Vi är även utbildade personalvetare och åtar oss därför gärna även HR-uppdrag.

Abbott

Abbott Diabetes Care

”eGenerator är ett program som är lätt att lära sig och lätt att arbeta med. Både programmet i sig och supporten är mycket flexibel och snabb. Jag har haft många akutsituationer där eGenerator har ställt upp till 100%"

Abbott Helena Payne, Nordic Marketing Coordinator

Abbott är ett globalt hälso-och sjukvårdsföretag som forskar kring utveckling, tillverkning och marknadsföring av läkemedel och medicinska produkter inklusive nutritionsprodukter, produkter och diagnostik. Företaget sysselsätter mer än 72.000 personer och marknadsför sina produkter i mer än 130 länder. Abbott Scandinavia AB har sitt huvudkontor i Solna och har där drygt 310 anställda.

Seco Tools

Seco Tools

"Användning av eGenerator har resulterat att vi skapat kontroll över koncernens e-postmarknadsföring och vi säkerställer att all kommunikation följer koncernens grafiska guidelines och att den är personlig. Tack vare eGenerator kan vi komma närmre kunden."

Seco Tools Christian Eriksson, Digital Marketing

Seco Tools är en av världens största tillverkare av skärande verktyg. Med anläggningar och representation i över 60 länder och över 5 000 anställda fanns en kommunikativ utmaning i att likrikta Seco Tools kommunikation världen över och skapa kontroll över koncernens digitala kommunikation.

Med hjälp av eGenerator har Secos centrala marknadskonto kopplats samman med lokala landskonton. Den centrala marknadsorganisationen kan på så sätt dela med sig av färdigbyggda mallar och bildmaterial som är låsta i form av typsnitt, logotyper och färger direkt i eGenerator. Statistik från landskontonas utskick återkopplas till det centrala kontot i realtid.

Hammerglass

Hammerglass AB

”Vi har under flera år använt eGenerator som ett sätt att till låg kostnad ge rätt målgrupp kontinuerlig, kundanpassad information. Vi ser produkt- och marknadsinformation tillsammans med referenspresentationer som en hörnsten i vårt varumärkesbyggande. Funktionerna som finns i programmet gör att man som användare bara behöver fokusera på innehåll – teknik och form sköter sig själv. Viktigast av allt är nog möjligheten att återanvända skickade mail för att med små ändringar göra dem intressanta och målgruppsanpassade för olika läsargrupper."

Hammerglass Bengt Nilsson, VD

Hammerglass tillverkar och marknadsför okrossbara glaslösningar för fastighet (butiker, skolor, industrier etc), fordon, busskurar, bullerskydd med mera – i stort sätt alla som har problem med vandalism eller inbrott. Vi har på 4 år gått från att vara tre anställda till att bli marknadsledande i norden inom vår nisch.

Catalyst

Catalyst Sweden AB

"Vi är en mycket nöjd eGenerator-användare i över 4 år och aldrig övervägt någon annan leverantör. Vi uppskattar det rena och intuitiva gränssnittet. Dessutom, på de få tillfällen jag har behövt kontakta support har jag alltid mötts av en trevlig och vänlig personal som har mycket effektiv löst mina problem på nolltid. Catalyst affärsidé baserar sig på sitt stora nätverk och vi använder eGenerator kontinuerligt för att kommunicera till det."

Catalyst Johan Tysklind, Co-founder & Managing Partner

Catalyst tillhandahåller högt kvalificerade ledande befattningshavare på tillfällig basis. Medlemmar i Catalysts nätverk har lång och dokumenterad erfarenhet som förvärvats i ledande befattningar i företag i nästan varje industrisektor, disciplin, och geografi. På grund av deras omfattande erfarenhet och “över-kvalificering", är dessa befattningshavare operativa från dag ett och är skickliga på att hantera svåra situationer och hantera snabba förändringar.

Kom igång med din e-postmarknadsföring idag!


Skapa ett testkonto nu